05/04/2020 • עדכוני קורונה

 

5 אפריל 2020

עדכון יומי בנושא הקורונה

הגיע השרב והביא איתו את החום שכבר חשבנו שלא יגיע , להלן העדכון היומי:

שמירה בשער: מעבר לגנבות ולשאר פגעי הקורונה, התבשרנו היום כי היועץ המשפטי נדרש לסוגיה האם לישובים החקלאיים יש זכות למנוע כניסה לישובים. מכל הצרות שמאיימות על מדינתנו הקטנטונת דווקא זה מטריד את מנוחת היועץ. ההנחיה שלו יצרה הרבה גלים בקבוצה של מנהלי הישובים – בשורה התחתונה ההנחיה מאפשרת לנו להמשיך לשמור על כניסה ממוגנת לקיבוץ. לצד המשך מתן כניסה לאורחים.

כבר כמעט חודש השער מופעל עם מתנדבים ואנחנו ממשיכים לגייס מתנדבים לעזרה בשמירה. להרשמה לשמירות לחצו כאן – אנחנו זקוקים להתנדבות שלכם. הקובץ כולל גם שמירה בלילה בין 2:00 ל 4:00.

לכל פנייה או שאלה ניתן לפנות לנועם ברקוביץ’.

עצים מדברים : הבוקר התעוררנו למיצג המעודד את המיגון נגד קורונה המחויב במרחב הציבורי, ראשית רוצה להודות להוגי ומבצעי המיצג ( שמם שמור במערכת) וכמובן לחזור ולהזכיר לכולנו להמשיך לשמור על עצמנו.

ד”ש מהמרכולית: אנו ממשיכים בפעילות האינטנסיבית במרכולית, לאור הגידול העצום במכירות לחברים. צוות המרכולית עושה כל שביכולתו על מנת לעמוד בעומס.

שירות המשלוחים פתוח לכולם והחברים מתבקשים להמשיך ולהשתמש בו – הזמנות טלפוניות והודעות ווטסאפ לטלפון 050-225-7683

יש לזכור להגיע ממוגנים ( כפפות ומסיכה ) ולשמור על מרחקי בטיחות בין אחד לשני.

מסכות חד פעמיות: במסגרת ההערכות לחרום יש מלאי מסכות חד פעמיות שמשמשות גם את הענפים השונים וגם נמכרות במרכולית. כולם מוזמנים להצטייד במסכות ולהסתובב ממוגנים במרחבים הציבוריים.

דגשים חשובים בענין שמירה על ההפרשות לפנסיה בתקופת הקורונה מצוות פנסיה – לחצו כאן

לצפיה והזמנות בתפריט הקיטרינג לערב פסחמוזמנים ללחוץ כאן

————————————————————————–

מחכים לכם עם שלל סדנאות – הערב ובימים הקרובים – מוזמנים להירשם כאן או לשלוח ווטאפס זריז

ללילי 050-678-4537

מוזמנים לפנות אלינו בכל עניין:

צוות צחי”ק

התחברות אל האתר
דילוג לתוכן