22/04/2017 • מה קורה בבית? עדכונים ממנהל הקהילה ועדכוני תרבות

לחברים שלום

עם בוא האביב החופשים והחגים השתבש קצת רצף הדיווחים, יחד עם זאת ננסה להשלים את החסר ולעדכן בנושאים החשובים.

1.תהליך שיוך הדירות – החתמה על חוברת השיוך הקנייני

הגענו לשלב החתימה על חוברות השיוך הקנייני , ואנו נמצאים צעד אחד לפני ביצוע השיוך במנהל מקרקעי ישראל. כדי להקל על החברים נקבעו ימי חתימה מרוכזים בתאריכים הבאים: 4 למאי יום ה’ , 8 למאי יום ב’ ו15 למאי יום ב’.

בימים אלה יגיעו לקיבוץ 3 עורכי דין שיחתימו ביחד עם נציגי הקיבוץ את החברים על חוברות השיוך הקנייני. שימו לב שכל החברים כולל שכונת השרון מחוייבים להגיע למפגשי החתימה המדוברים.

מדובר בפרוייקט גדול ומורכב, ואנחנו עושים מאמץ גדול להספיק להחתים את כל החברים, שעמדו בהתחייבויות השיוך, על החוברות. כדי להצליח במשימה אנחנו חייבים את שיתוף הפעולה שלכם ומבקשים לנהוג לפי ההנחיות הבאות:

  1. לתאם מראש עם חנה קנריק את שעת ההגעה לחתימה בטלפון 050-5554165.
  2. להגיע בשעה המדוייקת שנקבעה. לא תתאפשר קבלה ללא תיאום מראש.
  3. לבוא עם כל המשייכים החוקיים – כי חייבים לחתום ביחד.
  4. להביא את כל המסמכים הרלוונטיים – בהתאם למכתב שנשלח אליכם.

חברים שלא השלימו את כל ההתחייבויות שלהם במסגרת התהליך, לא יוכלו לחתום על החוברת בימים המרוכזים. חברים אלה יצטרכו להשלים את ההתחייבויות ורק לאחר מכן יוכלו לחתום על חוברת השיוך הקנייני ולהשלים את השיוך במנהל. בימים הקרובים יצא מכתב לחברים אלה, המפרט את ההתחייבויות שעליהם להשלים.

יש לזכור שהסיבה לקיים את הימים המרוכזים הינה להקל על החברים על הליך החתימה וכדאי מאוד לנצל את ההזדמנות. חתימות מאוחרות יצריכו טרטור למשרד עורכי הדין ועשויות לגרור הוצאות מיותרות לחברים ולקיבוץ.

לכל שאלה ניתן לפנות לחנה קנריק / טוניה / אביב מן ונחזיר תשובות בהקדם האפשרי.

2. מועדון נוער חדש

עבודות ההריסה של מבנה קופת הבית הישן הסתיימו. האזור מגודר ובימים הקרובים מתחילים בעבודות הבנייה החדשה. אנחנו שבים ומבקשים להתרחק ולהרחיק את הילדים ממתחם הבנייה המגודר.

3. קליטה לחברות

אנו ממשיכים בתהליכי הקליטה לחברות של בני קיבוץ ובני זוג של חברים.

אנו מתכננים לקדם את התהליך לאחר הפוגת החגים ולהביא את המועמדים אשר השלימו את תהליך הקליטה לאישור האסיפה ולקלפי.

חברים המעוניינים שבני זוגם ואו בניהם יתקבלו לחברות מוזמנים לשלוח אלי או לטוניה בקשה להתחיל בתהליך.

בניית תשתיות בשכונת הבוסתן – ע”פ החלטת האסיפה אנו מתכננים לבנות ב- 6 מגרשים בשכונה זו. תחילת הבנייה מותנה במינימום נרשמים ( 5 ) על מנת שיהיה מקור כספי לבניית התשתיות. נכון לעכשיו יש לנו 3-4 משפחות שאמורות לבנות בשכונה. במידה ולא ימצאו משפחות בנים נבחן בועדת הקבלה ובהנהלה דרכים ותנאים לקליטת המשפחות החסרות.

4. על נוי ועשבים

עם סיום החורף התרבה קיבוצנו עשבים מלוא הטנא…

על מנת לצמצם בתקציב הנוי אנו נמצאים מהחורף במתכונת מצומצמת של 2 עובדים ( עובד אחד פחות ) דבר שמביא לחסכון משמעותי בתקציב הקהילה.

בנוסף מתקיים המתח המתמיד לגבי הדרך להיפרד מהעשבים לשלום – ריסוס / כיסוח / שטחי מרעה … ולזה כמובן מתווסף החשש מנחשים ושאר המפגעים.

הנושא נמצא בסדר עדיפויות גבוהה וימשיך להיות מטופל בימים הקרובים תוך ניסיון ליצור שיווי משקל בין תקציב – איכות סביבה – ובטיחות.

5. היעדרות עקב חופשה

בתאריכים 5 למאי עד ל11 למאי לא אהיה זמין עקב חופשה. נושאים דחופים יש להפנות לטוניה והיא תפנה אותם לטיפול חברי המזכירות בהתאם לצורך.

שבת שלום

אביב מן, מנהל הקהילה

———————————————————————————————–

מהנעשה בתרבות ועוד:

*מחר, יום ראשון מסתיימת ההרשמה לטיול 90 לקיבוץ ב 19-20/5. נותרו חדרים בודדים למעוניינים. הטיול מאופיין במגוון פעילויות מושקעות בדגש על זמן איכות משותף. עוד לא מאוחר להצטרף – נצלו את ההזדמנות והצטרפו אלינו בכל קונסטלציה שמתאימה לכם. להרשמה לטיול 90 לחצו כאן.

*לאחר אישור תקציב ההשקעות לשנת 2017 – אנו עמלים בימים אלו על קידום שיפוץ מתקנים ומבנים לשימוש הקהילה – שדרוג גן המשחקים המרכזי בסמוך לגני הילדים ושיפוץ הסיפריה. בנוסף אנו מקדמים פרוייקט שיפור פני המרכולית בדגש על אזור הכניסה והישיבה.

בנושא גן המשחקים נבחרו 2 מתקנים המתאימים לתקציב שאושר ואנו מזמינים את החברים לבחור את המתקן המתאים יותר לדעתם. מוזמנים להביע דעתכם בטופס הרישום המצורף כאן. הטופס יהיה פתוח עד מחר, יום ראשון בערב.

*טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה יתקיים ביום ראשון ה 23/4 בשעה 19:30 בחדר האוכל. בתום הטקס יתקיימו 2 מפגשי “זיכרון בסלון” . שרה קריב תספר את סיפורה בבית משפחת בארי. ג’ק מילר יספר את סיפור אימו בביתו. מוזמנים להגיע.

* ביום שלישי ה 25/4 בשעה 17:00 במועדון 60+ ניפגש עם דליה אייל מנהלת מחלקת הישובים במועצה שתכיר לנו את פעילות המועצה בישוב – שווה לבוא ולשמוע. מוזמנים!!

* טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וערב יום העצמאות – לפרסום ופרטים לחצו כאן

בערב יום העצמאות יופעלו דוכני מזון בהרשמה מראש – לצפיה בתפריט לחצו כאן. הרשמה תיפתח בקרוב וישלח קובץ הרשמה.

* טריאתלון נשים 27/5 – הרשמה משותפת לנשות ונערות רמת דוד נפתחה. לפרטים ושאלות מוזמנות לפנות לנטלי או ליאת. לפרטים נוספים לחצו כאן.

ובמבט לאחור לא שכחנו את ליל סדר פסח שנחגג יחד באושר גדול אחרי שנים רבות בהן לא נחגג הסדר ביחד במשותף. אני רוצה להודות לצוות המדהים שעמל רבות בחשיבה ועשיה ויצר יש מאין ערב חג מרגש לתפארת. תודה לנועה אשכנזי, ענת מצ’קביץ, טלי יוסיפון, ליל פודין ועדית בארי. לתמונות, תודות וקטעי וידיאו נבחרים למזכרת לחצו כאן.

ולסיום פסח חגגנו במימונה שמחה שהגיעה עד אלינו. תודה רבה ליוזמים והמבצעים עדי וניר חונה וטל ושמוליק נובק – מעכשיו מסורת חדשה ברמת דוד…

ימים טובים

שי, רכזת תרבות והקהילה

התחברות אל האתר
דילוג לתוכן